10

 
När vi kom in så såg jag mamma stå böjd in i tvättsugan, jag gick närmare och såg att hon höll på att ta ut 3 resväskor till mig. Jag vände mig om mot Justin och sa:
 
- Hur länge ska jag vara borta egentligen?
- I ca 6 månader...
- Vaa?
- Mm..
 
Ska jag verkligen lämna mamma här så länge?
Jag riktade mig mot mamma och sa:
 
- Är det säkert att du inte ska följa med?
- Ja älskling, du har ju din telefon så vi kan prata med varandra varje dag!
- BRA!
 
Jag stod min mamma närmast av alla i hela världen, sedan pappa gick bort har det varit välldigt hårt för oss båda! Jag hjälpte mamma att ta ut den sista resväskan sedan fick Justin hjälpa mig att bära upp de andra två till "vårt" rum. Jag nästan släpade upp resväskan. Om den redan var tung nu, tänk vad den skulle väga när den var fullpackad. Justin hade inte ens packat upp sina saker, han hade bara låtit dem vara i resväskan. När vi väl kom upp så pekade jag på sängen, Justin gick dit med de två väskorna och la de på sin plats. Jag krövlade mig dit med min resväska och la den på sängen. Sedan öppnade jag de alla tre och gick till min garderob och började plocka ut lite kläder. När jar valt ut ca 50 kläder så gick jag med dem till den ena reväskan och började packa. Men det var bara "tröjor" eller överdelar osv. Så nu var det dags att ta fram massa byxor!
Ca 10 minuter senare hade jag valt ut 30 byxor som jag stoppade ner, men det var mycket plats kvar så jag gick till min stora skohylla och började välja ut skor. Men min skohylla låg inne i ett annat rum så när jag öppnade dörren så formades Justins mun bara som ett "O" Såhär såg det ut:
 Jag hade samlat på skor sedan jag var ca 16 år och nu är jag 19 så japp. Nästan allt jag önskat mig var skor! När jag valt ut ca 10 skor och packat ner dem var det dags för den sista väskan. Jag gick till min lilla skönhets hörna och började plocka fram massa smink som skulle packas ner. När det var gjort gick jag in i badrummet och tog fram mina skönhets sager te.x: Tandborste, shampoo o baslam smink börtagning och sånt typ. När jag proppat mina armar fulla så gick jag vinglandes till den sista väskan och pregade ner allt. När det var klart så gick jag tillbaka till den första resväskan och försökte stänga den! Men den var så propfull att jag fick be Justin hjäpla mig med det.
 
När det var klart tog jag upp min mobil ur fickan och insåg att klockan redan var 14.30 så det var dags att åka nu! Jag fick be Justin ännu en gång att hjäpla mig med väskorna ner för trpporna. Det kändes som en evighet för denna gången erbjöd jag mig att ta två väskor. Det var definitift ett dåligt val för Justin fick ändå komma och ta den ena när jag bara hade kommit halvägs ner från trappan. 
 
Jag ställde väskan vid dörren och sedan sprang jag till mamma och kramade om henne riktigt hårt! Jag kände hur en tår föll ner från min kind, en till. Hastigt tårkade jag bort tåren och snörvlandes lyckades jag få fram ett:
 
- Jag kommer sakna dig.
- Jag kommer sakna dig ännu mer gumman, seså, gå nu!
- Mmm
 
Jag släppte sakta mammas gräpp och vände mig om. Sedan gick jag och tog på mig mina sandaler och tog 2 resväskor, sedan gick vi. Scooter stod redan med bilen och väntade utanför, som tur var! För vi var redan sena till flygplatsen. Justin hjälpte mig att prega in resväskorna i bagageluckan. Sedan öppnade han dörren och jag gick ledsamt in i bilen. Jag kände hur ännu fler tårar började falla från mina kinder. Jag började ångra att jag lämnade mamma ensam!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0