7

 
Jag vaknade av att vinden från mitt fönster blåste på mig, jag reste mig sömnigt upp kollade brevid mig och märkte att Justin låg brevid mig, min mun formades som ett "O" och jag gav ifrån mig ett högt skrik (jag hade precis vaknat och glömt bort allt som vi gått igenom) Justin reste sig hastigt upp och kollade frågandes på mig och sa:
 
- Vad har hänt?
- Jag såg dig...
- Haha, okej...
- Eller, ja...
 
Jag gick ner från sängen, jag fick liksom krövla mig bort för Justin låg ju på ena sidan. Sedan gick jag till garderoben och tog ut en vit sommarklänning.
Sedan gick jag ut från rummet och in i badrummet. när jag låst dörren så tog jag av mig min "pyjamas" och tog på mig klänningen. När jag hade gjort det så tog jag på mig lite maskara. Sedan tog jag fram plattången och satte i den i kontakten. när den var varm så började jag plata håret.
När jag plattat håret i ca 10 minuter drog jag ur tången ur kontakten och la den på sin plats. Sedan tog jag fram "kammen" och kammade igenom håret lite lätt. Sedan fixade jag till håret och la det på sidan. när jag gjort det låste jag upp dörren och gick ut ur badrummet. Jag kände hur min mage började kurra. Så jag bestämde mig för att gå ner och äta. Men innan jag gjorde det så gick jag förbi mitt rum och kollade om Justin var där, men såklart så hade han redan gått upp! Jag gick ner från trapporna och in i köket där mamma och Justin satt. På min plats låg det en tallrik med ett rostat bröd och ägg, jag vände mig mot mamma och sa:
 
- Är det till mig?
- Ja älskling, vem annars?
- Hahha, jag vet inte!
- Vad fin du var i klänningen förresten!
- Oh, tack:D
 
Jag satte mig ner på min platts och började äta.
 
När jag hade tagit min sista tugga av brödet och druckit upp min juice så reste jag mig från stolen, tog mitt glas och min tallrik och satte in dem i diskmaskinen, sedan vände jag mig återligen till mamma och sa:
 
- Jag sticker ut och handlar lite kläder;)
- Okej, kom inte hem för sent bara!
- Nänä...
 
Jag gjorde en grimas åt mamma, sedan gick jag ut till hallen och tog på mig mina vita sandaler, och mina solbrillor. Precis när jag skulle gå ut genom dörren så hörde jag Justin säga:
 
- Jag följer med.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0