14

 
Jag lutade mig mot dörr garvlen och lyssnade nogrant på Justins arga ord:
 
- Antingen står du ut med detta, eller får du fan ta och lämna!
 
Selena reste sig argsint upp och nästan vräkte ut:
 
- Du kan fan ta och dö här me din jävla syster om du så vill ta den fucking risken innan hon lämnar dig!
 
Jag tog ett djupt andetag och bestämde mig för att avboka med Bryan.
Det kändes bäst så! Jag gick med lätta steg in på mitt rum och tog upp mobilen från min slitna ficka, gick in på sms och skrev till Bryan:
 
- Jag är ledsen, men jag kam tyvärr inte komma idag...
 
Innan  jag skickade det stängde jag mina darrande ögonlock och tog ännu ett djupt andetag. Sedan öppnade jag dem igen och tryckte på skicka. Jag blev genast osäker och började smått tveka på vad jag gjort. Men gjort är somsagt gjort... Jag la min mobil på "mitt" vita och nya skrivbord. Sedan gick jag darrigt ut ur rummet och hörde en dörr  smälla *ytterdörren* Jag gick till Justins och Selenas rum och såg Justin hålla handen för huvudet och andas högt. Jag darrade in i rummet och satte mig försikgt brevid Justin, tog handen runt hans arm och kramade han i ett stadigt grepp. Sedan kollade jag rakt in i Justins choklad bruna ögon och sa:
 
- Är det något du vill berätta?
 
Ledsamt försökte Justin med sin stammade röst få fram en mening:
 
- Mm.. Jag och Selana har gjort slut..!
- Ååå, nej! Det är mitt fel! Om jag inte hade följt med dig hade detta aldrig hänt dig!
- Nej Angie, sluta för fan! Det är som det är... Vi funkade heltt enkelt inte tillsammans!
- Okej... Vill du ha något att äta?
- Nej, det är lungt!
- Okej
 
Jag reste mig sakta upp och släppte taget om Justin. Sedan gick jag återligen igen in på mitt rum och in i "mitt" stora rum, till skrivbordet och till mobilen. Jag tog sakta upp mobilen och gick in på mina kontakter och letade upp mammas nummer. Sedan tryckte jag på ring. Det tog inte mer än några sekunder så hade hon svarat:
 
- Hej älskling
- Hej mamma!
- Hur har du det?
- Typ sådär....
- Är det något som har hänt eller?
- Justin och Selena har gjort slut...
- Ojjj! Tror du vi kan prata mer imorgon?
- Ja!
- För jag måste jobba älskling, hejdå!
- Hejdå
 
Det kändes hårt att lägga på luren...!

13

 
Jag märkte hur glad Selena blev att få se Justin, men när hon kramat om Justin hårt gick hon konstigt nog fram till mig och gav mig ett brett léende och en minst lika bred kram;)
När vi kramats klart så hälsade vi på varandra. Sedan gick vi alla 3 ut från flygplatsen och mot närmaste taxi, Scooter skulle komma imorgon. För han var tvungen att ta med sin bil + Justin 100 andra bilar.
 
När vi hade hittat till en passande taxi så slängde vi in våra väskor i den "stora" bagage luckan. Sedan hoppade vi in i taxin, men Justin satte sig där framme så jag och Selena satte oss där bak. Jag vände mig mot Selena och sa:
 
- Var ska du bo?
- Hos er....
- Eh, va?
 
Hur kunde det vara sant? Jag visste hur mycket de älskade varnadra och därför var jag rädd att jag skulle glömmas bort, jag var även rädd ifall de skulle ha sex. Selena började le lite unsefullt, hon vände sig mot fönstert och tittade på rängdropparna som hade börjat falla från den gråmulna himlen.
 
Justin vände sig om och såg att jag nästan inte klarade av att sitta med dem. Istället för att sitta och sura över det så gick jag in på min mobil istället och gick in på Twitter, Justin hade lagt ut en tweet för 30 sekunder sedan, det stod: Tror jag just förlorade min syster....
Jag kände hur en tår föll ner från min kind, snabbt som attan torkade jag bort den.
 
När taxin stannade utanför "vårt" hus så betalade Justin. Vi gick ut och började plocka ut väskorna.
När vi gjort det tog jag fram min nyckel och låste upp huset. Jag ställe mina resväskor och frågade sedan Justin: 
 
- Var är mitt rum?
- Upp för trappan och till vänster.
 
Jag gick upp för den långa trappan, sedan gick jag till rummet till vänster. Men det fanns ett litet rum och ett lite större rum. Jag vände mig om mot Justin och Selena och sa:
 
- Vilket av dem?
 
Snabbt svarade Justin:
 
- Det största
 
Men då öppnade Selena sin käft och sa:
 
- Nä, för fan! Ditt är det mindre rummet.
 
Då sa Justin:
 
- Lungna dig Selena, Angelina får det rummet hon vill ha!
 
Jag tog min resväska och gick stolt in i det största rummet, sedan gjorde jag en liten grimas mot Selena och smällde igen dörren. 
Jag kände hur det plingade till i min mobil, jag tog försiktigt upp mobilen och kollade vem det var ifrån:
"Bryan"
 
- Hej, har du kommit hem än?
- Ja!:D
- Jag är också i NY!
- Kul.
- Du skulle inte vela komma över?
- Jo! Men när?
- NU!
- Haha, okej!
- Bye!
 
Jag hade redan fått hans adress igår.
Jag släckte skärmen på mobilen och stoppade den sedani fickan. Sedan öppnade jag försikitgt dörren och gick ut. Jag tittade försiktigt in i rummet brevid, där såg jag Selena sittandes på sängen (gråtandes) med en arg Justin brevid henne:

12

 
Jag tog upp min mobil, stoppade i hörlurarna och satte i gång en låt från yt:
Sedan slöt jag ögonen och bara lät musiken flyta in genom mitt huvud.
 
När jag lyssnat klart på musiken så la jag ner mobilen i fickan. Vända mig lite åt sidan och kollade ut genom "fönstret" och såg de vackra molnen. Jag kände hur jag började få lock i öronen, jag tog upp mobilen ännu en gång och kollade på klockan: 19.45
Jag stoppade återligen ner mobilen i fickan och lutade mig tillbaka. Sedan slöt jag mina ögon och somnade.
 
- ca 2 timmar och 15 minuter senare:
Jag vaknade av att någon halv puttade på mig, jag lutade mig lite frammåt mot Justin och yrvaket öppnade jag munnen och sa:
 
- Vad?
- Vi är framme, Angelina
- Redan?
- Ja, klockan är några miuter över 10!
- Okej
 
Jag tog min väska och reste mig upp. Sedan puttade jag lite lätt på Justin för att han skulle gå fram. Han började sakta men säkert gå fram och ut genom flygplanet. När vi väl lyckats ta oss ut ur flygplatet började vi gå in mot flygplatsen, det var jätte varmt ute! Säkert 30+
 
När vi kom in på flygplatsen så gick vi mot rullbandet, där man hämtar sina väskor. De första väskorna började rulla. Men när de sista rullat kom inte våra. Men då insåg vi att Selena stod vid ett litet ställe där man hämtade sina väskor (för kändisar) Jag puttade till Justin lite, sedan pekade jag på Selena. Direkt när Justin sett vem jag pekade på så sprang han i full fart och kramade om Selena hårt.

RSS 2.0